Over Filmloop.nl

Wij van Filmloop zijn voorstanders van innovatie. Het internet begint een steeds grotere rol te spelen in de samenleving, wat betekent dat het gemak voor ons alleen maar groter wordt. Dit is ook in de video/filmindustrie terug te zien. De mogelijkheden zijn nu ook online zo goed geregeld dat een bezoekje aan een bioscoop niet meer noodzakelijk is. Je kunt nu ook gemakkelijk via je bank de nieuwste films streamen of downloaden, tegen betaling natuurlijk!

De ontwikkeling

Dat het gerechtshof heeft besloten om downloaden en streamen te verbieden snappen wij volkomen. Ondanks dat het enorm fijn was voor de echte filmliefhebber, was het voor de markt van films en video minder fijn. Steeds meer mensen begonnen namelijk te downloaden en te streamen, waardoor niemand meer een aankoop deed. Er moest een lijn getrokken worden waardoor beide partijen voordeel kennen. Die lijn is nu door het gerechtshof getrokken. De filmliefhebber kan nu namelijk nog steeds films downloaden of streamen, maar dan wel tegen een betaling. Dit betekent dat de omzet van filmindustrie en de video-industrie weer kan stijgen. Hierdoor kunnen vele films gemakkelijk gemaakt worden en door vele liefhebbers bekeken worden.

Het gemak

Het belangrijkste blijft natuurlijk dat iedere partij tevreden is. Voor de filmliefhebbers is gemak het belangrijkste. Dit gemak is ondanks de nieuwe regelgeving nog steeds aanwezig. De liefhebber moet nu enkel een klein bedrag per maand betalen, maar ontvangt hiervoor in ruil wel de nieuwste films, in goede kwaliteit met goede ondertiteling. Een goede ruil, zo vinden wij ook van Filmloop.nl.

Nog vragen?

Heb je als filmliefhebber nog vragen over de informatie die op Filmloop.nl te vinden is, of heb je nog suggesties over bijvoorbeeld leuke online filmpjes of films? Dan kun je contact met ons opnemen via de contactpagina.