Korting op films

Geplaatst op: 12-02-2015

Hoewel het gros tegenwoordig films download, blijft het toch de moeite waard om dvd's en blu ray's te kopen. Het blijft toch mooi wanneer er een kast vol dvd's staat waaruit je je volgende film kunt kiezen. Dat heeft veel meer dan door een lijst scrollen en dan een titel uitkiezen. Tegenwoordig is het mogelijk om zeer voordelig films en dvd's te kopen. Er zijn veel trucjes waardoor je ontzettend veel korting kunt ontvangen op films. Wij vertellen je graag hoe je dat doet.

Dagaanbiedingen

Elke dag zijn er talloze dagaanbieding mogelijkheden. Deze duren slechts 24 uur, dus het is van belang om snel te handelen. Dagaanbiedingen bieden producten aan tegen een zeer lage prijs. Veelal ligt het kortingspercentage boven de 50%, en dan is het zeker de moeite waard om dvd's in te slaan.

Drie keer korting

Wanneer je een specifieke film wilt kopen die toevallig niet in de dagaanbieding zit, dan kun je er voor kiezen om met drie keer voordeel een film te kopen. Allereerst begin je met het vergelijken van prijzen via een prijsvergelijker. Je geeft de titel in, en vervolgens rolt daar de webshop uit waar je de film het voordeligst kunt aanschaffen. Vervolgens zoek je naar een kortingscode zodat je het product met nóg meer korting kunt aanschaffen. Dit kan een bepaald bedrag zijn, of een percentage. Zo wordt je film nóg goedkoper. Tenslotte krijg je nog meer korting wanneer je cashback toepast. Na het afrekenen krijg je dan een percentage van het bedrag teruggestort, waardoor de korting nog hoger is geworden.