Meer tablets en smartphones

Geplaatst op: 05-01-2015

Het internet begint een steeds grotere rol te spelen in de samenleving. Dit is ook te zien in het gebruik van tablets en smartphones. Deze producten worden ieder de laatste jaren veel meer gebruikt als substituut voor andere producten als een laptop of een smartphone. De mogelijkheden die je namelijk hebt op je tablet of je smartphone wordt steeds groter. Ze beschikken beide over een goede internetverbinding die verbonden kan worden met de wifi vanuit je huis. Om die reden kost streamen jou niet ontzettend veel Mb.

Tablets

Tablets zijn al enige tijd actief op de markt. Ze zijn ontzettend populair bij de consument omdat ze voorzien in vele behoefte. De mogelijkheden worden tevens steeds uitgebreider. Er blijven nieuwe apps ontwikkeld worden die gebruikt kunnen worden bij het streamen van series of films en het bekijken van filmpjes op populaire kanalen als YouTube en Dumpert. Een ander voordeel van een tablet is dat deze kan werken op iedere internetverbinding, het is dus een portable laptop die overal mee naar toe genomen kan worden.

Smartphones

Al een lange tijd zijn telefoons een product die men niet meer kan missen. Sinds enkele jaren wordt deze behoefte door smartphones vervuld. De mogelijkheden van een smartphone zijn grotendeels gelijk aan de mogelijkheden van een tablet. Ze maken namelijk beide gebruik van een app store zodat ze gebruik maken van dezelfde app´s. De mogelijkheden zijn dus veelal gelijk, het verschil zit hem echter in het gemak. Ook koop je smartphones met een internet abonnement, waardoor je altijd op je smartphone kunt kijken (tip: kies je smartphone met abonnement via Foontje). De tablet beschikt namelijk over een veel groter scherm dat gemakkelijker te bedienen is. Smartphones zijn daarentegen vanwege hun formaat veel gemakkelijker om mee te nemen en het opbergen ervan gaat veel makkelijker.